Over ons

Denkbeeld is een content marketing bureau. Wij adviseren, produceren, managen en optimaliseren alle video activiteiten van merken, corporates en bureaus.

Dit is DenkBeeld.

Mijn naam is Sijmen de Boer, 26 jaar en trotse eigenaar van de bedrijven DenkBeeld & FilmMakelaars. Vol passie en enthousiasme gestart in 2017 en uitgegroeid tot een bedrijf met vaste samenwerkingen op het gebied van content marketing. Wij staan voor vertrouwen en het leveren van hoge kwaliteit, en blijven ons ontwikkelen om waardevolle content te maken.

Door onze kennis, techniek en creativiteit produceren wij video’s die echt gaan werken, zodat je video zeker de investering waard zal zijn.

Samen kijken we naar welk doel je voor ogen hebt en daarbij maken wij een passend concept. Het concept gaan we uiteindelijk realiseren in een toffe en professionele video waar je als bedrijf zeker trots op zult zijn.

Je kunt ons ook inhuren als freelancer voor als je alleen een cameraman, geluidsman, drone operator of editor nodig hebt.

Wij werken voor geweldige klanten!

Wij waarderen de mening van onze klanten!

Professioneel, gedreven, klantvriendelijk en enthousiast. De opdrachten worden snel en geheel naar wens geleverd. Alle ideeën zijn bespreekbaar!
Melissa Ursinus
Opdrachtgever
Zeer tevreden over de samenwerking met DenkBeeld! Ik had zelf al een duidelijke visie over het totaal. Dat maakt het normaal lastiger maar Sijmen luistert goed, denkt mee en vertaald alles in een mooie film. Zowel in communicatie, inspiratie alsmede creativiteit sterk. Vakmanschap!
Ella Groen
Opdrachtgever
Denk voor al je videoproducties aan Denkbeeld!! Directe communicatie, mooie kwaliteit!
Henriette van Vessem
Opdrachtgever
Fijne samenwerking met Sijmen van Denkbeeld! Alles goed in Beeld voor een optimaal resultaat! Top geregeld!
Mace Dolron
Opdrachtgever