Dronevideo

Een drone video laten maken bij DenkBeeld? Dat kan.
Het gebruik van een drone video is in korte tijd een zeer populair begrip geworden. Een licht vliegend object met daaronder een hoogwaardige camera gemonteerd, zorgt voor de mooiste beelden vanuit de lucht. De toepassingen zijn eindeloos!

Drone-video’s voor bedrijven zijn nog relatief nieuw. Wees jouw  concurrenten voor en haal je doelgroep eerder over de streep. Met een dronevideo straal je innovatie en vooruitstrevendheid uit. Daarnaast schets je een goed beeld van het type bedrijf dat je bent. Mensen waarderen het altijd als ze alvast een kijkje mogen nemen.

Laat je inspireren door de voorbeelden die we hebben in ons portfolio en voeg de drone video toe aan je video product! Dit is jouw kans om voor een scherpe prijs een krachtige, heldere drone video te laten maken die alles vanuit vogelvlucht perspectief in beeld brengt.

Wat is onze werkwijze wanneer we een drone-video opnemen?
De opnames vinden plaats op de locatie van jouw video opnames.
Afhankelijk waar de drone video opnames zullen plaatsvinden, zullen we gaan uitzoeken of er toestemming gevraagd moet worden of een eventuele ontheffing. De regelgeving van het gebruik van professionele drones is voortdurend aan verandering onderhavig, zodoende dat we iedere video productie afzonderlijk bekijken voor de extra administratieve rompslomp.

Bekijk meer voorbeelden!