Diensten

Op zoek naar professionele animatie films, bedrijfsfilms, vette foto’s of een volledige marketingcampagne? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Denkbeeld leveren we vrijwel alle diensten met betrekking tot media.

Dit doen wij door samen te werken met een hele poule aan jonge talentvolle filmmakers die nog geen dure auto’s of kantoorpanden bezitten. 

Zorg ervoor dat jouw kanalen de juiste content verspreiden.

In de afgelopen jaren hebben we voor klanten de meest uiteenlopende projecten mogen verzorgen. Van bedrijfsfilms tot testimonials, en van aftermovies tot persoonlijke clips. We denken graag met je mee!

Waarmee kunnen we je helpen?

Ben je van plan een nieuw product te lanceren? Kan je campagne wel een boost gebruiken? Het laten produceren van een video is de perfecte oplossing. Adverteren met alleen tekst en afbeeldingen levert vaak (te) weinig resultaat op, daarom is kiezen voor ‘video first’ dé juiste keuze!

Met video kun je niet alleen je producten en diensten promoten, maar ook de branding van je bedrijf subtiel onder de aandacht brengen. Een goed geproduceerde video kan een specifiek product of dienst effectief marketen, terwijl het tegelijkertijd werkt aan de geloofwaardigheid van het bedrijf.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden en de daar bijhorende voorbeelden!

Marketingstrategieën

Het internet bestaat tegenwoordig grotendeels uit video. Het is niet voor niets een van de meest effectieve online marketing tools. Opvallen met enkel een afbeelding of een tekst is onbegonnen werkt. Video is dan ook onmisbaar geworden in elke marketingstrategie.

Consumenten geven toe dat het bekijken van video’s een sterke invloed heeft op de manier waarop ze hun aankoopbesluiten maken. En precies om deze reden heeft jouw bedrijf sterkere videomarketing strategieën nodig. Wij kunnen helpen om jouw online marketing doelstellingen te behalen met video.

Bekijk hieronder een van de vele mogelijkheden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?